Arbeidsjurist nodig?
088 - 20 50 899

Privacy bij Ontslagvergoeding.eu

Juristen ArbeidsRecht Nederland is een juridisch dienstverlener die rechtstreeks zaken doet met haar klanten. Dat wil zeggen dat het contact dat u - als klant of potentiële klant – met ons heeft voornamelijk via persoonlijk gesprek, telefoon, post, fax en internet verloopt.

Bescherming van persoonsgegevens

Wij respecteren de persoonlijke levenssfeer van onze klanten. Bij de uitvoering van onze activiteiten is de bescherming van persoonsgegevens voor ons dan ook zeer belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Als juridisch dienstverlener leveren wij producten en diensten op informatief en juridisch gebied. Bij afname van onze diensten of producten of wanneer u contact heeft met ons leggen wij de persoonsgegevens vast. Persoonsgegevens worden voorts door ons gebruikt om u gericht te informeren over sociale en juridische wetgeving en/of juridische diensten die voor u relevant kunnen zijn.

Het gebruik van de website

Als u onze website bezoekt, worden algemene bezoekgegevens door ons verzameld en opgeslagen om de gebruiksvriendelijkheid van onze sites te bevorderen. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor u meer gerichte informatie en aanbiedingen op de website te plaatsen. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening aan u verder verbeteren. Alle personen die van deze gegevens kennis kunnen nemen, zijn aan geheimhouding daarvan gehouden.

Wijzigingen

Met het oog op nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten en diensten en/of wet- en regelgeving kan de tekst van deze privacystatement door ons worden aangepast. Wij adviseren u dan ook om regelmatig deze tekst te raadplegen. Op de dienstverlening, waaronder deze website, is steeds de meest recente tekst van het privacystatement van toepassing.

Boekje ontslagvergoeding 2018

Heldere uitleg over ontslagregels 2018, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

Direct aanvragen

Gratis controle beëindigingovereenkomst door onze arbeidsjuristen.

Doe de check

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Wij kunnen u direct adviseren. Wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rij.

Mail uw vraag

Een mail aan onze arbeidsjuristen is voldoende om antwoord te krijgen op uw vragen over een ontslagvergoeding.

Mail uw vraag