Arbeidsjurist nodig?
088 - 20 50 899

Over Juristen Arbeidsrecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland voor de hoogste en fiscaal voordeligste ontslag- en transitievergoeding 2019

Ontslagvergoeding.eu is een initiatief van Juristen Arbeidsrecht Nederland. Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt werknemers bij dreigend ontslag. Onze ervaren ontslagjuristen geven antwoord op vragen als: hoe hoog is mijn ontslagvergoeding, wanneer heb ik recht op een (hogere) ontslagvergoeding, hoe betaal ik zo min mogelijk belasting over mijn ontslagvergoeding en hoe krijg ik recht op een WW-uitkering. 

 

Juristen ArbeidsRecht Nederland

De ontslagjuristen van Juristen Arbeidsrecht Nederland zijn u graag van dienst. Onze arbeidsjuristen zijn gespecialiseerd in ontslagrecht. Zit u zelf in een ontslagsituatie? Ontvangt u een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever? Bent u in gesprek met uw werkgever over een ontslagregeling? Wilt u uw recht op een WW-uitkering zeker stellen? Onze arbeidsjuristen helpen u. Doe de gratis controle van uw ontslagvoorstel via gratis controle vaststellingsovereenkomst. Onze juristen doen een complete check van uw vaststellingsovereenkomst: ontslagvergoeding hoog genoeg, recht op WW-uitkering, opzegtermijn, transitievergoeding, concurrentie- en relatiebeding, (financiële) eindafspraken, vakantiedagen, vakantietoeslag, 13e maand en eventuele bonus. Schakel onze arbeidsjuristen in om de onderhandelingen te voeren voor een beter resultaat. Het eerste advies is gratis. Bel 088 20 50 899 en spreek direct een jurist.

 

Onze arbeidsjuristen onderhandelen over uw ontslagregeling

Onze arbeidsjurist beoordeelt het voorstel van uw werkgever en kijkt waar de onderhandelingsruimte zit:

  • Wij overleggen met u over de vervolgstappen
  • Onze jurist voert de onderhandelingen met uw werkgever en maakt een  tegenvoorstel (hogere ontslagvergoeding, latere ontslagdatum, etc)

  • Wij laten de kosten van de juridische bijstand door uw werkgever betalen

  • Onze arbeidsjurist beoordeelt het eindaanbod en bespreekt het resultaat met u. We stoppen pas als u tevreden bent.

Vraag direct hulp van een arbeidsjurist via direct juridische hulp. U kunt ook bellen naar 088-20 50 899. U krijgt meteen een arbeidsjurist aan de telefoon. Het eerste advies is gratis en vrijblijvend.  

 

Financieel - en belastingadviseurs

Onze financieel adviseurs maken een financieel plan en zorgen ervoor dat u maximaal financieel en belastingvoordeel uit uw ontslagvergoeding haalt. Wij zijn meer dan 15 jaar actief in deze gespecialiseerde dienstverlening. Zit u in een (dreigende) ontslagsituatie en wilt u in contact komen met onze specialisten, klik op onderstaande links

 

arbeidsjurist voor hulp bij ontslag 

financieel adviseur voor financieel advies bij ontslag    

Boekje ontslagvergoeding 2019

Heldere uitleg over ontslagregels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

Direct aanvragen

Gratis controle beëindigingovereenkomst door onze arbeidsjuristen.

Doe de check

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Wij kunnen u direct adviseren. Wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rij.

Mail uw vraag

Een mail aan onze arbeidsjuristen is voldoende om antwoord te krijgen op uw vragen over een ontslagvergoeding.

Mail uw vraag