Arbeidsjurist nodig?
088 - 20 50 899

"Ontslagvergoeding 2014" boek van Onafhankelijk Financieel Adviseurs

Onafhankelijk Financieel Adviseurs heeft het boek ontslagvergoeding 2014 uitgegeven. Het boek telt 40 pagina's en is bestemd voor boventallige en ontslagen werknemers. Het boek beschrijft de financiële en fiscale consequenties van ontslag. Bestel het boek gratis via ontslagvergoeding 2014 boek.

 

Onderwerpen in boek "ontslagvergoeding 2014"

Het boek beschrijft onderwerpen die relevant zijn voor de ontslagen werknemer: wat zijn de belastingpercentages 2014 waartegen u uw ontslagvergoeding moet afrekenen. Wat zijn de financiële consequenties van ontslag, zoals de WW-uitkering (hoe lang en hoeveel WW-uitkering ontvangt u),  WW-uitkering  in relatie tot het vinden van een nieuwe baan (wanneer moet u werk met een lager salaris accepteren). Heeft u recht op een IOAW-uitkering na het aflopen van de WW-uitkering. Welke gevolgen heeft het ontslag op uw recht op inkomensafhankelijke toeslagen, zoals de huurtoeslag (of hypotheekrente aftrek), zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag.

Een nieuw onderwerp in het boek is het nieuwe ontslagrecht dat in 2015 ingaat (verplichte ontslagroute, maximale transitievergoeding van € 75.000,-). Deze plannen (Wet Werk & Zekerheid) zijn inmiddels aangenomen door de Tweede Kamer en gaan in op 1 juli 2015.

 

Ontslagvergoeding en belastingbesparing

Het boek behandelt ook de fiscale voordelen die in 2014 te behalen zijn met de ontslagvergoeding, zoals het middelen met de belasting over 3 jaar en de -door het ontslag ontstane- extra jaarruimte zodat u belasting kunt terugkrijgen. Ook beschrijft het boek ideeën om de maandlasten te verlagen. 

 

Persoonlijk adviesgesprek

Wilt u weten wat het ontslag financieel voor u betekent? U bent welkom voor een persoonlijk adviesgesprek ontslagvergoeding. Heeft u vragen? Stel uw vraag via onze weblog ontslagvergoeding.

 

Over Onafhankelijk Financieel Adviseurs

Onafhankelijk Financieel Adviseurs adviseert en informeert boventallige en ontslagen werknemers over de financiële consequenties van ontslag. Onafhankelijk Financieel Adviseurs heeft een AFM vergunning (12018109). Als u een bestaande (opbouw) bankspaarrekening heeft, kunnen wij u ook adviseren en voor u bemiddelen in direct uitkerend banksparen. Vraag financieel advies

Boekje ontslagvergoeding 2024

Heldere uitleg over ontslagregels 2024, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

Direct aanvragen

Gratis controle van uw vaststellingsovereenkomst door onze juristen.

Doe de check

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Wij kunnen u direct adviseren. Wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rij.

Mail uw vraag

Een mail aan onze arbeidsjuristen is voldoende om antwoord te krijgen op uw vragen over een ontslagvergoeding.

Mail uw vraag